Dit is de online catalogus van Mezzo Gent. Voor een bestelling kan u ons steeds contacteren op het nummer 32 (0)9 223 90 51.
 
Price
Price: 00

TIVOLI Audio

Tivoli Audio

Tivoli Audio - DAB radio en wekkers

Tivoli audio radio met bluetooth en radio dab plus zijn de meest handige en gebruiksvriendelijke radio's.

Muziek de universele taal! Daarom wordt elk van deze Tivoli audio radio's met zorg ontworpen en geproduceerd. Zo gaan de handgemaakte houten kastjes en de verfijnde mechanica hand in hand, het succes tot langdurige kwaliteit! Met slechts één of twee luidsprekers in elke radio wordt gestreefd naar een optimale geluidskwaliteit! Aandacht besteden aan details in functionaliteit, afwerkingen, materialen en functies zijn de essentie van de Tivoli Audio. Zo ontwierpen ze de model one in houten of glossy versies en de pal of pal + , de leuke oplaadbare radio die bovendien ook makkelijke draagbaar is. Met de meest frisse kleurtjes passen deze perfect in ieders interieur!

Ben je op zoek naar een wekkerradio of een wekkerradio voor je kind? Hou je van buiten tafelen in de tuin en wil je een draagbare radio die bovendien oplaadbaar is of een radio dab plus? Maakt niet uit wat je precies zoekt want Tivoli heeft ze allemaal! Neem een Tivoli radio in huis en ontdek het geluidsniveau van dit audio toestel! Een unieke mix aan stijl en geluid.

De radio dab bluetooth, wekkerradio of wekkerradio voor je kind zijn steeds een origineel verjaardagscadeau, geschenk voor Kerst, communie tip of zoveel andere gelegenheden!
Tivoli audio Music System home Walnut Tivoli audio Music System home Walnut Sold out
Tivoli audio Music System home Walnut
799,00€ Excl. BTW: 799,00€

Tivoli audioTivoli audio Music System home WalnutTivoli audio, een prachtig design voorzien van kwaliteitsproducten. Maakt niet uit wat je precies zoekt, Tivoli heeft allerlei soorten radio's waaronder deze music system home! Neem een Tivoli radio in huis en ontdek het geluidsniveau van dit toestel.Deze Tivoli audio Music system home walnut, een knappe houten radio met afstandsbediening is een must-have voor iedereen die houdt van design en muziek! Muziek en stijl gaan hand in hand dankzij..

Sold out
Tivoli audio Music System wit Tivoli audio Music System wit Sold out
Tivoli audio Music System wit
799,00€ Excl. BTW: 799,00€

Tivoli audioTivoli audio Music System witTivoli audio, een prachtig design voorzien van kwaliteitsproducten. Maakt niet uit wat je precies zoekt, Tivoli heeft allerlei soorten radio's waaronder deze music system home! Neem een Tivoli radio in huis en ontdek het geluidsniveau van dit toestel.Deze Tivoli audio Music system wit, een knappe houten radio met afstandsbediening is een must-have voor iedereen die houdt van design en muziek! Muziek en stijl gaan hand in hand dankzij de hoge techn..

Sold out
Tivoli audio Music System zwart Tivoli audio Music System zwart Sold out
Tivoli audio Music System zwart
799,00€ Excl. BTW: 799,00€

Tivoli audioTivoli audio Music System zwartTivoli audio, een prachtig design voorzien van kwaliteitsproducten. Maakt niet uit wat je precies zoekt, Tivoli heeft allerlei soorten radio's waaronder deze music system home! Neem een Tivoli radio in huis en ontdek het geluidsniveau van dit toestel.Deze Tivoli audio Music system zwart, een knappe houten radio met afstandsbediening is een must-have voor iedereen die houdt van design en muziek! Muziek en stijl gaan hand in hand dankzij de hoge t..

Sold out
Tivoli pal + bt Tivoli pal + bt
-20% Sold out
Tivoli pal + bt
249,00€199,00€ Excl. BTW: 199,00€

Tivoli pal + btTivoli pal + bt turqoiseTivoli audio, een prachtig design voorzien van kwaliteitsproducten. Maakt niet uit wat je precies zoekt, Tivoli heeft allerlei soorten radio's waaronder deze pal dab radio! Neem een Tivoli radio in huis en ontdek het geluidsniveau van dit toestel.Deze Tivoli pal + bt turqoise is een knappe oplaadbare en draagbare radio. Een must-have voor iedereen die houdt van design en muziek! Deze Tivoli pal dab radio is niet zomaar een radiootje, het is zowel comp..

Sold out
Tivoli pal bt dab Tivoli pal bt dab
-20% Sold out
Tivoli pal bt dab
249,00€199,00€ Excl. BTW: 199,00€

Tivoli pal bt dabTivoli pal bt dab geelTivoli audio, een prachtig design voorzien van kwaliteitsproducten. Maakt niet uit wat je precies zoekt, Tivoli heeft allerlei soorten radio's waaronder deze pal dab radio! Neem een Tivoli radio in huis en ontdek het geluidsniveau van dit toestel.Deze Tivoli pal bt dab is een knappe oplaadbare en draagbare radio. Een must-have voor iedereen die houdt van design en muziek! Deze Tivoli pal dab radio is niet zomaar een radiootje, het is zowel compac..

Sold out
Tivoli pal radio blauw Tivoli pal radio blauw
-20% Sold out
Tivoli pal radio blauw
249,00€199,00€ Excl. BTW: 199,00€

Tivoli pal radio blauwTivoli pal radio blauw met witte omrandingTivoli audio, een prachtig design voorzien van kwaliteitsproducten. Maakt niet uit wat je precies zoekt, Tivoli heeft allerlei soorten radio's waaronder deze pal dab radio! Neem een Tivoli radio in huis en ontdek het geluidsniveau van dit toestel.Deze Tivoli pal bt dab is een knappe oplaadbare en draagbare radio. Een must-have voor iedereen die houdt van design en muziek! Deze Tivoli pal dab radio is niet zomaar een radio..

Sold out
Tivoli radio dab plus wit Tivoli radio dab plus wit
-20% Sold out
Tivoli radio dab plus wit
249,00€199,00€ Excl. BTW: 199,00€

Tivoli radio dab plus witTivoli radio dab plus wit met wit omrandingTivoli audio, een prachtig design voorzien van kwaliteitsproducten. Maakt niet uit wat je precies zoekt, Tivoli heeft allerlei soorten radio's waaronder deze pal dab radio! Neem een Tivoli radio in huis en ontdek het geluidsniveau van dit toestel.Deze Tivoli pal bt dab is een knappe oplaadbare en draagbare radio. Een must-have voor iedereen die houdt van design en muziek! Deze Tivoli pal dab radio is niet zomaar een r..

Sold out
Tivoli radio dab plus zwart Tivoli radio dab plus zwart
-20% Sold out
Tivoli radio dab plus zwart
249,00€199,00€ Excl. BTW: 199,00€

Tivoli radio dab plus zwartTivoli radio dab plus zwart en wit rondomTivoli radio dab plus zwart, een prachtig design voorzien van kwaliteitsproducten. Maakt niet uit wat je precies zoekt, Tivoli heeft allerlei soorten radio's waaronder deze pal dab radio! Neem een Tivoli radio in huis en ontdek het geluidsniveau van dit toestel.Deze Tivoli radio dab plus zwart met een witte omranding is een knappe oplaadbare en draagbare radio. Een must-have voor iedereen die houdt van design en muziek! De..

Sold out
Weergeven 1 t/m 8 van in totaal 8