Ons telefoonnummer: +32 09/223 90 51
 

Umbra

Umbra

Umbra - Home & Design interieur

UMBRA werd opgericht in 1979, het doel was het creëren van moderne geschenken en allerlei gifts voor huis, tuin en interieur die passen binnen ieders budget. Umbra gevestigd in Toronto, Canada, is ondertussen een wereldleider in het ontwerpen en verdelen van originele gifts voor het interieur. Umbra ontwerpt hedendaagse en alledaagse artikelen die een moderne uitstraling hebben en iedereen kunnen behagen. Ze zijn functioneel, goed voor dagelijks gebruik, modern en origineel.

Bij UMBRA vind je onder andere keuken accessoires waaronder de bekende BUDDY keukenrolhouder en serviettenhouder. Ook de BUDDY douchewisser en kleerhaken Buddy's zijn een must have voor het interieur.
Wil je graag je wanden decoreren? Ga dan voor het leuke opschrift "All you need is love, love is all you need".
Voor wie houdt van gezelschapsspelen, maak zeker kennis met de prachtige schaakborden en schaakspellen van Umbra wobble chess of buddy chess, een pareltje van schaakspel!

Uniek, origineel en mooi design vind je bij Umbra.

Umbra - Schaakspel buddy chess
174,95€ Excl. BTW: 174,95€

UmbraUmbra - Schaakspel buddy chessLet the game begin!De schaakstukken zijn gemaakt van gegoten zink en passen mooi in de houten kist als je niet in de speelmodus bent. De buddy schaakstukken zijn gemakkelijk verplaatsbaar. Beweging wordt verder geholpen door de gepolijste en glanzende tegels waardoor de stukken kunnen glijden. Stop gewoon Buddy in en bewaar hem met zijn strategisch verborgen compartiment, waarin de 32 metalen schaakstukken passen. De platte vierkante vorm van het product maakt..

Bestellen
Umbra - Schaakspel wobble chess
279,95€ Excl. BTW: 279,95€

UmbraUmbra - Schaakspel wobble chessLet the game begin!Dit UMBRA wobble schaakspel is het pronkstuk in jouw interieur!Dit schaakspel lijkt een landschap met wiebelende schaakstukken, een schommelend schaakspel, bordgame. Wil je het schaakbord verplaatsen? De schaakstukken blijven mooi op hun plaats staan niettegenstaande het wobbeling effect, onmogelijk dat ze gaan omvallen!Afmeting -  38 x 38 x 3 cmMateriaal - luxe esdoorn en walnoothout en vergulde verchroomde detailsVerschillende modelle..

Bestellen
Weergeven 1 t/m 2 van in totaal 2