Vanaf 27/04 opnieuw van harte WELKOM in onze geschenkenwinkel te Gent of Shop online en kies voor afhaling in de winkel of verzending - GRATIS vanaf €60
 
Price
Price: 00
Category
131
130
129
132
128
133

Wenskaarten

Wenskaarten

Wenskaarten en Greeting cards

Met een wenskaart verras je jong en oud want zeg nu zelf wie houdt niet van wenskaarten? Shop jouw favoriete Greeting Cards at Mezzo Gent, onze keuze in reuze! Je vindt voor elke gelegenheid de perfecte kaart., zo hebben we originele wenskaarten voor een verjaardag, wenskaarten eerste communie, wenskaarten van Gent of een wenskaart voor geboorte.

Alle mooiste en unieke merken aan kaartjes vind je in ons assortiment, zo hebben we onder andere Katie Lemon, Wishingwell, Ruth Jackson, Katoenfabriek en zoveel meer.

Indien u online een kaartje ziet waarvan u er een groot aantal wenst te bestellen, contacteer ons gerust want ook dit vormt geen enkel probleem! U kan dit doen via info@mezzogent.be of per telefoon 09/223.90.51

Verfijnd zoeken

Wenskaart Amazing boy Wishingwell Sold out
Wenskaart Amazing boy Wishingwell
3,00€ Excl. BTW: 3,00€

WenskaartWenskaart Amazing boy WishingwellDe collectie wenskaarten van Wishingwell zijn prachtige ontwerpen die met de hand getekend zijn en ingekleurd worden met waterverf door de Gentse kunstenares Martine Brodelet. Er wordt een soort romantische sfeer gecreëerd die toch subtiel en vriendelijk oogt. Wenskaarten met print voor elke gelegenheid: geboorte, verjaardag, communie en zoveel meer. Deze afbeeldingen worden met veel zorg en oog voor detail afgewerkt, bovendien zijn de kaarten van h..

Sold out
Wenskaart Best Wishes for you Wishingwell Sold out
Wenskaart Best Wishes for you Wishingwell
3,00€ Excl. BTW: 3,00€

WenskaartWenskaart Best Wishes for you WishingwellDe collectie wenskaarten van Wishingwell zijn prachtige ontwerpen die met de hand getekend zijn en ingekleurd worden met waterverf door de Gentse kunstenares Martine Brodelet. Er wordt een soort romantische sfeer gecreëerd die toch subtiel en vriendelijk oogt. Wenskaarten met print voor elke gelegenheid: geboorte, verjaardag, communie en zoveel meer. Deze afbeeldingen worden met veel zorg en oog voor detail afgewerkt, bovendien zijn de kaart..

Sold out
Wenskaart Big Hugs Wishingwell Sold out
Wenskaart Big Hugs Wishingwell
3,00€ Excl. BTW: 3,00€

WenskaartWenskaart Big Hugs WishingwellDe collectie wenskaarten van Wishingwell zijn prachtige ontwerpen die met de hand getekend zijn en ingekleurd worden met waterverf door de Gentse kunstenares Martine Brodelet. Er wordt een soort romantische sfeer gecreëerd die toch subtiel en vriendelijk oogt. Wenskaarten met print voor elke gelegenheid: geboorte, verjaardag, communie en zoveel meer. Deze afbeeldingen worden met veel zorg en oog voor detail afgewerkt, bovendien zijn de kaarten van hoge..

Sold out
Wenskaart Birthday Girl Wishingwell
3,00€ Excl. BTW: 3,00€

Wenskaart Happy BirthdayWenskaart Birthday girl WishingwellDe collectie wenskaarten van Wishingwell zijn prachtige ontwerpen die met de hand getekend zijn en ingekleurd worden met waterverf door de Gentse kunstenares Martine Brodelet. Er wordt een soort romantische sfeer gecreëerd die toch subtiel en vriendelijk oogt. Wenskaarten met print voor elke gelegenheid: geboorte, verjaardag, communie en zoveel meer. Deze afbeeldingen worden met veel zorg en oog voor detail afgewerkt, bovendien zijn de&n..

Bestellen
Wenskaart Birthday hug Wishingwell
3,00€ Excl. BTW: 3,00€

Wenskaart Happy BirthdayWenskaart Birthday hug WishingwellDe collectie wenskaarten van Wishingwell zijn prachtige ontwerpen die met de hand getekend zijn en ingekleurd worden met waterverf door de Gentse kunstenares Martine Brodelet. Er wordt een soort romantische sfeer gecreëerd die toch subtiel en vriendelijk oogt. Wenskaarten met print voor elke gelegenheid: geboorte, verjaardag, communie en zoveel meer. Deze afbeeldingen worden met veel zorg en oog voor detail afgewerkt, bovendien zijn de&nb..

Bestellen
Wenskaart Birthday Wishes and dragon Kisses Wishingwell Sold out
Wenskaart Birthday Wishes and dragon Kisses Wishingwell
3,00€ Excl. BTW: 3,00€

Wenskaart Happy BirthdayWenskaart Birthday Wishes and dragon kisses WishingwellDe collectie wenskaarten van Wishingwell zijn prachtige ontwerpen die met de hand getekend zijn en ingekleurd worden met waterverf door de Gentse kunstenares Martine Brodelet. Er wordt een soort romantische sfeer gecreëerd die toch subtiel en vriendelijk oogt. Wenskaarten met print voor elke gelegenheid: geboorte, verjaardag, communie en zoveel meer. Deze afbeeldingen worden met veel zorg en oog voor detail afgewerkt,..

Sold out
Wenskaart Bubble Birthday Wishingwell Sold out
Wenskaart Bubble Birthday Wishingwell
3,00€ Excl. BTW: 3,00€

Wenskaart Happy BirthdayWenskaart Bubble Birthday WishingwellDe collectie wenskaarten van Wishingwell zijn prachtige ontwerpen die met de hand getekend zijn en ingekleurd worden met waterverf door de Gentse kunstenares Martine Brodelet. Er wordt een soort romantische sfeer gecreëerd die toch subtiel en vriendelijk oogt. Wenskaarten met print voor elke gelegenheid: geboorte, verjaardag, communie en zoveel meer. Deze afbeeldingen worden met veel zorg en oog voor detail afgewerkt, bovendien zijn de..

Sold out
Wenskaart Butterfly kisses and birthday wishes Wishingwell
3,00€ Excl. BTW: 3,00€

Wenskaart Happy BirthdayWenskaart Butterfly kisses and birthday wishes WishingwellDe collectie wenskaarten van Wishingwell zijn prachtige ontwerpen die met de hand getekend zijn en ingekleurd worden met waterverf door de Gentse kunstenares Martine Brodelet. Er wordt een soort romantische sfeer gecreëerd die toch subtiel en vriendelijk oogt. Wenskaarten met print voor elke gelegenheid: geboorte, verjaardag, communie en zoveel meer. Deze afbeeldingen worden met veel zorg en oog voor detail afgewer..

Bestellen
Wenskaart Butterfly Kisses and Happy Birthday wishes Wishingwell Sold out
Wenskaart Butterfly Kisses and Happy Birthday wishes Wishingwell
3,00€ Excl. BTW: 3,00€

Wenskaart Happy BirthdayWenskaart Butterfly kisses and Happy Birthday wishes WishingwellDe collectie wenskaarten van Wishingwell zijn prachtige ontwerpen die met de hand getekend zijn en ingekleurd worden met waterverf door de Gentse kunstenares Martine Brodelet. Er wordt een soort romantische sfeer gecreëerd die toch subtiel en vriendelijk oogt. Wenskaarten met print voor elke gelegenheid: geboorte, verjaardag, communie en zoveel meer. Deze afbeeldingen worden met veel zorg en oog voor detail a..

Sold out
Wenskaart Congratulations Wishingwell
3,00€ Excl. BTW: 3,00€

WenskaartWenskaart Congratulations WishingwellDe collectie wenskaarten van Wishingwell zijn prachtige ontwerpen die met de hand getekend zijn en ingekleurd worden met waterverf door de Gentse kunstenares Martine Brodelet. Er wordt een soort romantische sfeer gecreëerd die toch subtiel en vriendelijk oogt. Wenskaarten met print voor elke gelegenheid: geboorte, verjaardag, communie en zoveel meer. Deze afbeeldingen worden met veel zorg en oog voor detail afgewerkt, bovendien zijn de kaarten v..

Bestellen
Wenskaart Congratulations You did it Wishingwell
3,00€ Excl. BTW: 3,00€

WenskaartWenskaart Congratulations You did it WishingwellDe collectie wenskaarten van Wishingwell zijn prachtige ontwerpen die met de hand getekend zijn en ingekleurd worden met waterverf door de Gentse kunstenares Martine Brodelet. Er wordt een soort romantische sfeer gecreëerd die toch subtiel en vriendelijk oogt. Wenskaarten met print voor elke gelegenheid: geboorte, verjaardag, communie en zoveel meer. Deze afbeeldingen worden met veel zorg en oog voor detail afgewerkt, bovendien zijn de&nbs..

Bestellen
Wenskaart Fishing you a wonderful day Wishingwell
3,00€ Excl. BTW: 3,00€

WenskaartWenskaart Fishing you a wonderful day WishingwellDe collectie wenskaarten van Wishingwell zijn prachtige ontwerpen die met de hand getekend zijn en ingekleurd worden met waterverf door de Gentse kunstenares Martine Brodelet. Er wordt een soort romantische sfeer gecreëerd die toch subtiel en vriendelijk oogt. Wenskaarten met print voor elke gelegenheid: geboorte, verjaardag, communie en zoveel meer. Deze afbeeldingen worden met veel zorg en oog voor detail afgewerkt, bovendien zijn de&nb..

Bestellen
Wenskaart Friendship like a cup of tea Wishingwell
3,00€ Excl. BTW: 3,00€

WenskaartWenskaart Our Friendship is like a cup of tea WishingwellDe collectie wenskaarten van Wishingwell zijn prachtige ontwerpen die met de hand getekend zijn en ingekleurd worden met waterverf door de Gentse kunstenares Martine Brodelet. Er wordt een soort romantische sfeer gecreëerd die toch subtiel en vriendelijk oogt. Wenskaarten met print voor elke gelegenheid: geboorte, verjaardag, communie en zoveel meer. Deze afbeeldingen worden met veel zorg en oog voor detail afgewerkt, bovendien zi..

Bestellen
Wenskaart geboorte Baby Boy Wishingwell Sold out
Wenskaart geboorte Baby Boy Wishingwell
3,00€ Excl. BTW: 3,00€

Wenskaart GeboorteWenskaart geboorte Baby Boy WishingwellDe collectie wenskaarten van Wishingwell zijn prachtige ontwerpen die met de hand getekend zijn en ingekleurd worden met waterverf door de Gentse kunstenares Martine Brodelet. Er wordt een soort romantische sfeer gecreëerd die toch subtiel en vriendelijk oogt. Wenskaarten met print voor elke gelegenheid: geboorte, verjaardag, communie en zoveel meer. Deze afbeeldingen worden met veel zorg en oog voor detail afgewerkt, bovendien zijn de&nbs..

Sold out
Wenskaart geboorte Baby Girl Wishingwell Sold out
Wenskaart geboorte Baby Girl Wishingwell
3,00€ Excl. BTW: 3,00€

Wenskaart GeboorteWenskaart geboorte Baby Girl WishingwellDe collectie wenskaarten van Wishingwell zijn prachtige ontwerpen die met de hand getekend zijn en ingekleurd worden met waterverf door de Gentse kunstenares Martine Brodelet. Er wordt een soort romantische sfeer gecreëerd die toch subtiel en vriendelijk oogt. Wenskaarten met print voor elke gelegenheid: geboorte, verjaardag, communie en zoveel meer. Deze afbeeldingen worden met veel zorg en oog voor detail afgewerkt, bovendien zijn de&nb..

Sold out
Wenskaart geboorte Little baby Wishingwell Sold out
Wenskaart geboorte Little baby Wishingwell
3,00€ Excl. BTW: 3,00€

Wenskaart GeboorteWenskaart geboorte Little baby WishingwellDe collectie wenskaarten van Wishingwell zijn prachtige ontwerpen die met de hand getekend zijn en ingekleurd worden met waterverf door de Gentse kunstenares Martine Brodelet. Er wordt een soort romantische sfeer gecreëerd die toch subtiel en vriendelijk oogt. Wenskaarten met print voor elke gelegenheid: geboorte, verjaardag, communie en zoveel meer. Deze afbeeldingen worden met veel zorg en oog voor detail afgewerkt, bovendien zijn de&..

Sold out
Wenskaart geboorte Little one Wishingwell
3,00€ Excl. BTW: 3,00€

Wenskaart GeboorteWenskaart geboorte Little one WishingwellDe collectie wenskaarten van Wishingwell zijn prachtige ontwerpen die met de hand getekend zijn en ingekleurd worden met waterverf door de Gentse kunstenares Martine Brodelet. Er wordt een soort romantische sfeer gecreëerd die toch subtiel en vriendelijk oogt. Wenskaarten met print voor elke gelegenheid: geboorte, verjaardag, communie en zoveel meer. Deze afbeeldingen worden met veel zorg en oog voor detail afgewerkt, bovendien zijn de&n..

Bestellen
Wenskaart geboorte New Delivery Wishingwell
3,00€ Excl. BTW: 3,00€

Wenskaart GeboorteWenskaart geboorte New Delivery WishingwellDe collectie wenskaarten van Wishingwell zijn prachtige ontwerpen die met de hand getekend zijn en ingekleurd worden met waterverf door de Gentse kunstenares Martine Brodelet. Er wordt een soort romantische sfeer gecreëerd die toch subtiel en vriendelijk oogt. Wenskaarten met print voor elke gelegenheid: geboorte, verjaardag, communie en zoveel meer. Deze afbeeldingen worden met veel zorg en oog voor detail afgewerkt, bovendien zijn de..

Bestellen
Wenskaart geboorte Welcome Little baby Wishingwell
3,00€ Excl. BTW: 3,00€

Wenskaart GeboorteWenskaart geboorte Welcome Little baby WishingwellDe collectie wenskaarten van Wishingwell zijn prachtige ontwerpen die met de hand getekend zijn en ingekleurd worden met waterverf door de Gentse kunstenares Martine Brodelet. Er wordt een soort romantische sfeer gecreëerd die toch subtiel en vriendelijk oogt. Wenskaarten met print voor elke gelegenheid: geboorte, verjaardag, communie en zoveel meer. Deze afbeeldingen worden met veel zorg en oog voor detail afgewerkt, bovendien ..

Bestellen
Wenskaart Get well soon Wishingwell
3,00€ Excl. BTW: 3,00€

WenskaartWenskaart Get well soon WishingwellDe collectie wenskaarten van Wishingwell zijn prachtige ontwerpen die met de hand getekend zijn en ingekleurd worden met waterverf door de Gentse kunstenares Martine Brodelet. Er wordt een soort romantische sfeer gecreëerd die toch subtiel en vriendelijk oogt. Wenskaarten met print voor elke gelegenheid: geboorte, verjaardag, communie en zoveel meer. Deze afbeeldingen worden met veel zorg en oog voor detail afgewerkt, bovendien zijn de kaarten van..

Bestellen
Wenskaart Hang in there Wishingwell
3,00€ Excl. BTW: 3,00€

WenskaartWenskaart Hang in there WishingwellDe collectie wenskaarten van Wishingwell zijn prachtige ontwerpen die met de hand getekend zijn en ingekleurd worden met waterverf door de Gentse kunstenares Martine Brodelet. Er wordt een soort romantische sfeer gecreëerd die toch subtiel en vriendelijk oogt. Wenskaarten met print voor elke gelegenheid: geboorte, verjaardag, communie en zoveel meer. Deze afbeeldingen worden met veel zorg en oog voor detail afgewerkt, bovendien zijn de kaarten van..

Bestellen
Wenskaart Happiness on your Birthday Wishingwell Sold out
Wenskaart Happiness on your Birthday Wishingwell
3,00€ Excl. BTW: 3,00€

Wenskaart Happy BirthdayWenskaart Happiness Birthday WishingwellDe collectie wenskaarten van Wishingwell zijn prachtige ontwerpen die met de hand getekend zijn en ingekleurd worden met waterverf door de Gentse kunstenares Martine Brodelet. Er wordt een soort romantische sfeer gecreëerd die toch subtiel en vriendelijk oogt. Wenskaarten met print voor elke gelegenheid: geboorte, verjaardag, communie en zoveel meer. Deze afbeeldingen worden met veel zorg en oog voor detail afgewerkt, bovendien zijn..

Sold out
Wenskaart Happy Birthday Alice Wishingwell
3,00€ Excl. BTW: 3,00€

Wenskaart Happy BirthdayWenskaart Happy Birthday Alice WishingwellDe collectie wenskaarten van Wishingwell zijn prachtige ontwerpen die met de hand getekend zijn en ingekleurd worden met waterverf door de Gentse kunstenares Martine Brodelet. Er wordt een soort romantische sfeer gecreëerd die toch subtiel en vriendelijk oogt. Wenskaarten met print voor elke gelegenheid: geboorte, verjaardag, communie en zoveel meer. Deze afbeeldingen worden met veel zorg en oog voor detail afgewerkt, bovendien zi..

Bestellen
Wenskaart Happy Birthday bird music Wishingwell Sold out
Wenskaart Happy Birthday bird music Wishingwell
3,00€ Excl. BTW: 3,00€

Wenskaart Happy BirthdayWenskaart Happy Birthday bird music WishingwellDe collectie wenskaarten van Wishingwell zijn prachtige ontwerpen die met de hand getekend zijn en ingekleurd worden met waterverf door de Gentse kunstenares Martine Brodelet. Er wordt een soort romantische sfeer gecreëerd die toch subtiel en vriendelijk oogt. Wenskaarten met print voor elke gelegenheid: geboorte, verjaardag, communie en zoveel meer. Deze afbeeldingen worden met veel zorg en oog voor detail afgewerkt, bovendi..

Sold out
Weergeven 1 t/m 24 van in totaal 92