Dit is de online catalogus van Mezzo Gent. Voor een bestelling kan u ons steeds contacteren op het nummer 32 (0)9 223 90 51.
 
Price
Price: 00

Wenskaarten Allerlei

Wenskaarten allerlei

Wenskaarten voor allerlei gelegenheden

Wenskaarten kan je sturen voor allerlei gelegenheden zoals wanneer je iemand wil bedanken met een bedankingskaartje, of je wil iemand zomaar een kaartje sturen met een mooie afbeelding, je wil je medeleven betuigen of je wil iets vieren. Een kaartje doet steeds plezier, snuister daarom eens rond, je vindt zeker en vast een topkaart!

Indien u van een bepaalde wenskaart voor eender welke gelegenheid in een groot aantal wenst te bestellen kan dit zeker, u kan ons hiervoor contacteren via info@mezzogent.be of per telefoon 09/223.90.51
Wenskaart Amazing boy Wishingwell Sold out
Wenskaart Amazing boy Wishingwell
3,00€ Excl. BTW: 3,00€

WenskaartWenskaart Amazing boy WishingwellDe collectie wenskaarten van Wishingwell zijn prachtige ontwerpen die met de hand getekend zijn en ingekleurd worden met waterverf door de Gentse kunstenares Martine Brodelet. Er wordt een soort romantische sfeer gecreëerd die toch subtiel en vriendelijk oogt. Wenskaarten met print voor elke gelegenheid: geboorte, verjaardag, communie en zoveel meer. Deze afbeeldingen worden met veel zorg en oog voor detail afgewerkt, bovendien zijn de kaarten van h..

Sold out
Wenskaart Best Wishes for you Wishingwell Sold out
Wenskaart Best Wishes for you Wishingwell
3,00€ Excl. BTW: 3,00€

WenskaartWenskaart Best Wishes for you WishingwellDe collectie wenskaarten van Wishingwell zijn prachtige ontwerpen die met de hand getekend zijn en ingekleurd worden met waterverf door de Gentse kunstenares Martine Brodelet. Er wordt een soort romantische sfeer gecreëerd die toch subtiel en vriendelijk oogt. Wenskaarten met print voor elke gelegenheid: geboorte, verjaardag, communie en zoveel meer. Deze afbeeldingen worden met veel zorg en oog voor detail afgewerkt, bovendien zijn de kaart..

Sold out
Wenskaart Big Hugs Wishingwell Sold out
Wenskaart Big Hugs Wishingwell
3,00€ Excl. BTW: 3,00€

WenskaartWenskaart Big Hugs WishingwellDe collectie wenskaarten van Wishingwell zijn prachtige ontwerpen die met de hand getekend zijn en ingekleurd worden met waterverf door de Gentse kunstenares Martine Brodelet. Er wordt een soort romantische sfeer gecreëerd die toch subtiel en vriendelijk oogt. Wenskaarten met print voor elke gelegenheid: geboorte, verjaardag, communie en zoveel meer. Deze afbeeldingen worden met veel zorg en oog voor detail afgewerkt, bovendien zijn de kaarten van hoge..

Sold out
Wenskaart Congratulations Wishingwell
3,00€ Excl. BTW: 3,00€

WenskaartWenskaart Congratulations WishingwellDe collectie wenskaarten van Wishingwell zijn prachtige ontwerpen die met de hand getekend zijn en ingekleurd worden met waterverf door de Gentse kunstenares Martine Brodelet. Er wordt een soort romantische sfeer gecreëerd die toch subtiel en vriendelijk oogt. Wenskaarten met print voor elke gelegenheid: geboorte, verjaardag, communie en zoveel meer. Deze afbeeldingen worden met veel zorg en oog voor detail afgewerkt, bovendien zijn de kaarten v..

Bestellen
Wenskaart Congratulations You did it Wishingwell
3,00€ Excl. BTW: 3,00€

WenskaartWenskaart Congratulations You did it WishingwellDe collectie wenskaarten van Wishingwell zijn prachtige ontwerpen die met de hand getekend zijn en ingekleurd worden met waterverf door de Gentse kunstenares Martine Brodelet. Er wordt een soort romantische sfeer gecreëerd die toch subtiel en vriendelijk oogt. Wenskaarten met print voor elke gelegenheid: geboorte, verjaardag, communie en zoveel meer. Deze afbeeldingen worden met veel zorg en oog voor detail afgewerkt, bovendien zijn de&nbs..

Bestellen
Wenskaart Fishing you a wonderful day Wishingwell
3,00€ Excl. BTW: 3,00€

WenskaartWenskaart Fishing you a wonderful day WishingwellDe collectie wenskaarten van Wishingwell zijn prachtige ontwerpen die met de hand getekend zijn en ingekleurd worden met waterverf door de Gentse kunstenares Martine Brodelet. Er wordt een soort romantische sfeer gecreëerd die toch subtiel en vriendelijk oogt. Wenskaarten met print voor elke gelegenheid: geboorte, verjaardag, communie en zoveel meer. Deze afbeeldingen worden met veel zorg en oog voor detail afgewerkt, bovendien zijn de&nb..

Bestellen
Wenskaart Friendship like a cup of tea Wishingwell
3,00€ Excl. BTW: 3,00€

WenskaartWenskaart Our Friendship is like a cup of tea WishingwellDe collectie wenskaarten van Wishingwell zijn prachtige ontwerpen die met de hand getekend zijn en ingekleurd worden met waterverf door de Gentse kunstenares Martine Brodelet. Er wordt een soort romantische sfeer gecreëerd die toch subtiel en vriendelijk oogt. Wenskaarten met print voor elke gelegenheid: geboorte, verjaardag, communie en zoveel meer. Deze afbeeldingen worden met veel zorg en oog voor detail afgewerkt, bovendien zi..

Bestellen
Wenskaart Get well soon Wishingwell
3,00€ Excl. BTW: 3,00€

WenskaartWenskaart Get well soon WishingwellDe collectie wenskaarten van Wishingwell zijn prachtige ontwerpen die met de hand getekend zijn en ingekleurd worden met waterverf door de Gentse kunstenares Martine Brodelet. Er wordt een soort romantische sfeer gecreëerd die toch subtiel en vriendelijk oogt. Wenskaarten met print voor elke gelegenheid: geboorte, verjaardag, communie en zoveel meer. Deze afbeeldingen worden met veel zorg en oog voor detail afgewerkt, bovendien zijn de kaarten van..

Bestellen
Wenskaart Hang in there Wishingwell
3,00€ Excl. BTW: 3,00€

WenskaartWenskaart Hang in there WishingwellDe collectie wenskaarten van Wishingwell zijn prachtige ontwerpen die met de hand getekend zijn en ingekleurd worden met waterverf door de Gentse kunstenares Martine Brodelet. Er wordt een soort romantische sfeer gecreëerd die toch subtiel en vriendelijk oogt. Wenskaarten met print voor elke gelegenheid: geboorte, verjaardag, communie en zoveel meer. Deze afbeeldingen worden met veel zorg en oog voor detail afgewerkt, bovendien zijn de kaarten van..

Bestellen
Wenskaart Happy Hugs Wishingwell
3,00€ Excl. BTW: 3,00€

WenskaartWenskaart Happy Hugs, yust for you WishingwellDe collectie wenskaarten van Wishingwell zijn prachtige ontwerpen die met de hand getekend zijn en ingekleurd worden met waterverf door de Gentse kunstenares Martine Brodelet. Er wordt een soort romantische sfeer gecreëerd die toch subtiel en vriendelijk oogt. Wenskaarten met print voor elke gelegenheid: geboorte, verjaardag, communie en zoveel meer. Deze afbeeldingen worden met veel zorg en oog voor detail afgewerkt, bovendien zijn de ..

Bestellen
Wenskaart Hey there Wishingwell
3,00€ Excl. BTW: 3,00€

WenskaartWenskaart Hey There WishingwellDe collectie wenskaarten van Wishingwell zijn prachtige ontwerpen die met de hand getekend zijn en ingekleurd worden met waterverf door de Gentse kunstenares Martine Brodelet. Er wordt een soort romantische sfeer gecreëerd die toch subtiel en vriendelijk oogt. Wenskaarten met print voor elke gelegenheid: geboorte, verjaardag, communie en zoveel meer. Deze afbeeldingen worden met veel zorg en oog voor detail afgewerkt, bovendien zijn de kaarten van hog..

Bestellen
Wenskaart Home sweet New Home Wishingwell
3,00€ Excl. BTW: 3,00€

WenskaartWenskaart Home sweet new home WishingwellDe collectie wenskaarten van Wishingwell zijn prachtige ontwerpen die met de hand getekend zijn en ingekleurd worden met waterverf door de Gentse kunstenares Martine Brodelet. Er wordt een soort romantische sfeer gecreëerd die toch subtiel en vriendelijk oogt. Wenskaarten met print voor elke gelegenheid: geboorte, verjaardag, communie en zoveel meer. Deze afbeeldingen worden met veel zorg en oog voor detail afgewerkt, bovendien zijn de kaart..

Bestellen
Wenskaart How we met Wishingwell
3,00€ Excl. BTW: 3,00€

WenskaartWenskaart I don't care how we met, i'm just glad we did WishingwellDe collectie wenskaarten van Wishingwell zijn prachtige ontwerpen die met de hand getekend zijn en ingekleurd worden met waterverf door de Gentse kunstenares Martine Brodelet. Er wordt een soort romantische sfeer gecreëerd die toch subtiel en vriendelijk oogt. Wenskaarten met print voor elke gelegenheid: geboorte, verjaardag, communie en zoveel meer. Deze afbeeldingen worden met veel zorg en oog voor detail afgewerkt, bo..

Bestellen
Wenskaart Invited Wishingwell
3,00€ Excl. BTW: 3,00€

WenskaartWenskaart You're invited WishingwellDe collectie wenskaarten van Wishingwell zijn prachtige ontwerpen die met de hand getekend zijn en ingekleurd worden met waterverf door de Gentse kunstenares Martine Brodelet. Er wordt een soort romantische sfeer gecreëerd die toch subtiel en vriendelijk oogt. Wenskaarten met print voor elke gelegenheid: geboorte, verjaardag, communie en zoveel meer. Deze afbeeldingen worden met veel zorg en oog voor detail afgewerkt, bovendien zijn de kaarten va..

Bestellen
Wenskaart Just a little note to say Wishingwell
3,00€ Excl. BTW: 3,00€

WenskaartWenskaart Just a little note to say WishingwellDe collectie wenskaarten van Wishingwell zijn prachtige ontwerpen die met de hand getekend zijn en ingekleurd worden met waterverf door de Gentse kunstenares Martine Brodelet. Er wordt een soort romantische sfeer gecreëerd die toch subtiel en vriendelijk oogt. Wenskaarten met print voor elke gelegenheid: geboorte, verjaardag, communie en zoveel meer. Deze afbeeldingen worden met veel zorg en oog voor detail afgewerkt, bovendien zijn de ..

Bestellen
Wenskaart Just a little note to say Wishingwell
3,00€ Excl. BTW: 3,00€

WenskaartWenskaart Just a little note to say WishingwellDe collectie wenskaarten van Wishingwell zijn prachtige ontwerpen die met de hand getekend zijn en ingekleurd worden met waterverf door de Gentse kunstenares Martine Brodelet. Er wordt een soort romantische sfeer gecreëerd die toch subtiel en vriendelijk oogt. Wenskaarten met print voor elke gelegenheid: geboorte, verjaardag, communie en zoveel meer. Deze afbeeldingen worden met veel zorg en oog voor detail afgewerkt, bovendien zijn de ..

Bestellen
Wenskaart Just for you Wishingwell
3,00€ Excl. BTW: 3,00€

WenskaartWenskaart Just for you WishingwellDe collectie wenskaarten van Wishingwell zijn prachtige ontwerpen die met de hand getekend zijn en ingekleurd worden met waterverf door de Gentse kunstenares Martine Brodelet. Er wordt een soort romantische sfeer gecreëerd die toch subtiel en vriendelijk oogt. Wenskaarten met print voor elke gelegenheid: geboorte, verjaardag, communie en zoveel meer. Deze afbeeldingen worden met veel zorg en oog voor detail afgewerkt, bovendien zijn de kaarten van ..

Bestellen
Wenskaart Let your dreams blossom Wishingwell Sold out
Wenskaart Let your dreams blossom Wishingwell
3,00€ Excl. BTW: 3,00€

WenskaartWenskaart Let your dreams blossom WishingwellDe collectie wenskaarten van Wishingwell zijn prachtige ontwerpen die met de hand getekend zijn en ingekleurd worden met waterverf door de Gentse kunstenares Martine Brodelet. Er wordt een soort romantische sfeer gecreëerd die toch subtiel en vriendelijk oogt. Wenskaarten met print voor elke gelegenheid: geboorte, verjaardag, communie en zoveel meer. Deze afbeeldingen worden met veel zorg en oog voor detail afgewerkt, bovendien zijn de k..

Sold out
Wenskaart Let's celebrate Wishingwell Sold out
Wenskaart Let's celebrate Wishingwell
3,00€ Excl. BTW: 3,00€

WenskaartWenskaart Let's celebrate WishingwellDe collectie wenskaarten van Wishingwell zijn prachtige ontwerpen die met de hand getekend zijn en ingekleurd worden met waterverf door de Gentse kunstenares Martine Brodelet. Er wordt een soort romantische sfeer gecreëerd die toch subtiel en vriendelijk oogt. Wenskaarten met print voor elke gelegenheid: geboorte, verjaardag, communie en zoveel meer. Deze afbeeldingen worden met veel zorg en oog voor detail afgewerkt, bovendien zijn de kaarten v..

Sold out
Wenskaart Life is better with you as a friend Wishingwell
3,00€ Excl. BTW: 3,00€

WenskaartWenskaart Life is better with you as a friend WishingwellDe collectie wenskaarten van Wishingwell zijn prachtige ontwerpen die met de hand getekend zijn en ingekleurd worden met waterverf door de Gentse kunstenares Martine Brodelet. Er wordt een soort romantische sfeer gecreëerd die toch subtiel en vriendelijk oogt. Wenskaarten met print voor elke gelegenheid: geboorte, verjaardag, communie en zoveel meer. Deze afbeeldingen worden met veel zorg en oog voor detail afgewerkt, bovendien zi..

Bestellen
Wenskaart Love to the moon Wishingwell
3,00€ Excl. BTW: 3,00€

WenskaartWenskaart Love you to the moon and back WishingwellDe collectie wenskaarten van Wishingwell zijn prachtige ontwerpen die met de hand getekend zijn en ingekleurd worden met waterverf door de Gentse kunstenares Martine Brodelet. Er wordt een soort romantische sfeer gecreëerd die toch subtiel en vriendelijk oogt. Wenskaarten met print voor elke gelegenheid: geboorte, verjaardag, communie en zoveel meer. Deze afbeeldingen worden met veel zorg en oog voor detail afgewerkt, bovendien zijn de&..

Bestellen
Wenskaart Magical Fairy wishes Wishingwell
3,00€ Excl. BTW: 3,00€

WenskaartWenskaart Sending you magical fairy wishes WishingwellDe collectie wenskaarten van Wishingwell zijn prachtige ontwerpen die met de hand getekend zijn en ingekleurd worden met waterverf door de Gentse kunstenares Martine Brodelet. Er wordt een soort romantische sfeer gecreëerd die toch subtiel en vriendelijk oogt. Wenskaarten met print voor elke gelegenheid: geboorte, verjaardag, communie en zoveel meer. Deze afbeeldingen worden met veel zorg en oog voor detail afgewerkt, bovendien zijn ..

Bestellen
Wenskaart Make a wish upon a star Wishingwell
3,00€ Excl. BTW: 3,00€

WenskaartWenskaart Make a wish upon a star WishingwellDe collectie wenskaarten van Wishingwell zijn prachtige ontwerpen die met de hand getekend zijn en ingekleurd worden met waterverf door de Gentse kunstenares Martine Brodelet. Er wordt een soort romantische sfeer gecreëerd die toch subtiel en vriendelijk oogt. Wenskaarten met print voor elke gelegenheid: geboorte, verjaardag, communie en zoveel meer. Deze afbeeldingen worden met veel zorg en oog voor detail afgewerkt, bovendien zijn de k..

Bestellen
Wenskaart May all your dreams come true Wishingwell
3,00€ Excl. BTW: 3,00€

WenskaartWenskaart May all your dreams come true WishingwellDe collectie wenskaarten van Wishingwell zijn prachtige ontwerpen die met de hand getekend zijn en ingekleurd worden met waterverf door de Gentse kunstenares Martine Brodelet. Er wordt een soort romantische sfeer gecreëerd die toch subtiel en vriendelijk oogt. Wenskaarten met print voor elke gelegenheid: geboorte, verjaardag, communie en zoveel meer. Deze afbeeldingen worden met veel zorg en oog voor detail afgewerkt, bovendien zijn de&..

Bestellen
Weergeven 1 t/m 24 van in totaal 51