Vanaf 27/04 opnieuw van harte WELKOM in onze geschenkenwinkel te Gent of Shop online en kies voor afhaling in de winkel of verzending - GRATIS vanaf €60
 
Price
Price: 00

Wenskaarten Geboorte

Wenskaarten Geboorte

Wenskaarten waaronder geboortekaartjes

Een originele wenskaart voor de geboorte van een kind, zowel een baby jongen als een baby meisje shop je bij Mezzo Gent, ontdek onze enorme keuze in de winkel te Gent centrum. Ook online kan u al een deel van ons ruim assortiment shoppen via onze wenskaartenshop, je vindt hier voor ieder wat wils.

Indien u van een bepaalde wenskaart voor een geboorte een groot aantal wenst te bestellen kan dit zeker, u kan ons hiervoor contacteren via info@mezzogent.be of per telefoon 09/223.90.51
Wenskaart geboorte Baby Boy Wishingwell Sold out
Wenskaart geboorte Baby Boy Wishingwell
3,00€ Excl. BTW: 3,00€

Wenskaart GeboorteWenskaart geboorte Baby Boy WishingwellDe collectie wenskaarten van Wishingwell zijn prachtige ontwerpen die met de hand getekend zijn en ingekleurd worden met waterverf door de Gentse kunstenares Martine Brodelet. Er wordt een soort romantische sfeer gecreëerd die toch subtiel en vriendelijk oogt. Wenskaarten met print voor elke gelegenheid: geboorte, verjaardag, communie en zoveel meer. Deze afbeeldingen worden met veel zorg en oog voor detail afgewerkt, bovendien zijn de&nbs..

Sold out
Wenskaart geboorte Baby Girl Wishingwell Sold out
Wenskaart geboorte Baby Girl Wishingwell
3,00€ Excl. BTW: 3,00€

Wenskaart GeboorteWenskaart geboorte Baby Girl WishingwellDe collectie wenskaarten van Wishingwell zijn prachtige ontwerpen die met de hand getekend zijn en ingekleurd worden met waterverf door de Gentse kunstenares Martine Brodelet. Er wordt een soort romantische sfeer gecreëerd die toch subtiel en vriendelijk oogt. Wenskaarten met print voor elke gelegenheid: geboorte, verjaardag, communie en zoveel meer. Deze afbeeldingen worden met veel zorg en oog voor detail afgewerkt, bovendien zijn de&nb..

Sold out
Wenskaart geboorte Little baby Wishingwell Sold out
Wenskaart geboorte Little baby Wishingwell
3,00€ Excl. BTW: 3,00€

Wenskaart GeboorteWenskaart geboorte Little baby WishingwellDe collectie wenskaarten van Wishingwell zijn prachtige ontwerpen die met de hand getekend zijn en ingekleurd worden met waterverf door de Gentse kunstenares Martine Brodelet. Er wordt een soort romantische sfeer gecreëerd die toch subtiel en vriendelijk oogt. Wenskaarten met print voor elke gelegenheid: geboorte, verjaardag, communie en zoveel meer. Deze afbeeldingen worden met veel zorg en oog voor detail afgewerkt, bovendien zijn de&..

Sold out
Wenskaart geboorte Little one Wishingwell
3,00€ Excl. BTW: 3,00€

Wenskaart GeboorteWenskaart geboorte Little one WishingwellDe collectie wenskaarten van Wishingwell zijn prachtige ontwerpen die met de hand getekend zijn en ingekleurd worden met waterverf door de Gentse kunstenares Martine Brodelet. Er wordt een soort romantische sfeer gecreëerd die toch subtiel en vriendelijk oogt. Wenskaarten met print voor elke gelegenheid: geboorte, verjaardag, communie en zoveel meer. Deze afbeeldingen worden met veel zorg en oog voor detail afgewerkt, bovendien zijn de&n..

Bestellen
Wenskaart geboorte New Delivery Wishingwell
3,00€ Excl. BTW: 3,00€

Wenskaart GeboorteWenskaart geboorte New Delivery WishingwellDe collectie wenskaarten van Wishingwell zijn prachtige ontwerpen die met de hand getekend zijn en ingekleurd worden met waterverf door de Gentse kunstenares Martine Brodelet. Er wordt een soort romantische sfeer gecreëerd die toch subtiel en vriendelijk oogt. Wenskaarten met print voor elke gelegenheid: geboorte, verjaardag, communie en zoveel meer. Deze afbeeldingen worden met veel zorg en oog voor detail afgewerkt, bovendien zijn de..

Bestellen
Wenskaart geboorte Welcome Little baby Wishingwell
3,00€ Excl. BTW: 3,00€

Wenskaart GeboorteWenskaart geboorte Welcome Little baby WishingwellDe collectie wenskaarten van Wishingwell zijn prachtige ontwerpen die met de hand getekend zijn en ingekleurd worden met waterverf door de Gentse kunstenares Martine Brodelet. Er wordt een soort romantische sfeer gecreëerd die toch subtiel en vriendelijk oogt. Wenskaarten met print voor elke gelegenheid: geboorte, verjaardag, communie en zoveel meer. Deze afbeeldingen worden met veel zorg en oog voor detail afgewerkt, bovendien ..

Bestellen
Weergeven 1 t/m 6 van in totaal 6