Vanaf 27/04 opnieuw van harte WELKOM in onze geschenkenwinkel te Gent of Shop online en kies voor afhaling in de winkel of verzending - GRATIS vanaf €60
 
Price
Price: 00

Wenskaarten Verjaardag

Wenskaarten Verjaardag

Wenskaarten waaronder verjaardagskaarten

Een originele verjaardagskaart shop je bij Mezzo Gent, ontdek onze enorme keuze in de winkel te Gent centrum. Ook online kan u al een deel van ons ruim assortiment shoppen via onze wenskaartenshop. Voor de verjaardag van een man of de verjaardag van een vrouw, een kindje of een baby hier vind je voor ieder wat wils.

Indien u van een bepaalde wenskaart voor een verjaardag een groot aantal wenst te bestellen kan dit zeker, u kan ons hiervoor contacteren via info@mezzogent.be of per telefoon 09/223.90.51

Wenskaart Birthday Girl Wishingwell
3,00€ Excl. BTW: 3,00€

Wenskaart Happy BirthdayWenskaart Birthday girl WishingwellDe collectie wenskaarten van Wishingwell zijn prachtige ontwerpen die met de hand getekend zijn en ingekleurd worden met waterverf door de Gentse kunstenares Martine Brodelet. Er wordt een soort romantische sfeer gecreëerd die toch subtiel en vriendelijk oogt. Wenskaarten met print voor elke gelegenheid: geboorte, verjaardag, communie en zoveel meer. Deze afbeeldingen worden met veel zorg en oog voor detail afgewerkt, bovendien zijn de&n..

Bestellen
Wenskaart Birthday hug Wishingwell
3,00€ Excl. BTW: 3,00€

Wenskaart Happy BirthdayWenskaart Birthday hug WishingwellDe collectie wenskaarten van Wishingwell zijn prachtige ontwerpen die met de hand getekend zijn en ingekleurd worden met waterverf door de Gentse kunstenares Martine Brodelet. Er wordt een soort romantische sfeer gecreëerd die toch subtiel en vriendelijk oogt. Wenskaarten met print voor elke gelegenheid: geboorte, verjaardag, communie en zoveel meer. Deze afbeeldingen worden met veel zorg en oog voor detail afgewerkt, bovendien zijn de&nb..

Bestellen
Wenskaart Birthday Wishes and dragon Kisses Wishingwell Sold out
Wenskaart Birthday Wishes and dragon Kisses Wishingwell
3,00€ Excl. BTW: 3,00€

Wenskaart Happy BirthdayWenskaart Birthday Wishes and dragon kisses WishingwellDe collectie wenskaarten van Wishingwell zijn prachtige ontwerpen die met de hand getekend zijn en ingekleurd worden met waterverf door de Gentse kunstenares Martine Brodelet. Er wordt een soort romantische sfeer gecreëerd die toch subtiel en vriendelijk oogt. Wenskaarten met print voor elke gelegenheid: geboorte, verjaardag, communie en zoveel meer. Deze afbeeldingen worden met veel zorg en oog voor detail afgewerkt,..

Sold out
Wenskaart Bubble Birthday Wishingwell Sold out
Wenskaart Bubble Birthday Wishingwell
3,00€ Excl. BTW: 3,00€

Wenskaart Happy BirthdayWenskaart Bubble Birthday WishingwellDe collectie wenskaarten van Wishingwell zijn prachtige ontwerpen die met de hand getekend zijn en ingekleurd worden met waterverf door de Gentse kunstenares Martine Brodelet. Er wordt een soort romantische sfeer gecreëerd die toch subtiel en vriendelijk oogt. Wenskaarten met print voor elke gelegenheid: geboorte, verjaardag, communie en zoveel meer. Deze afbeeldingen worden met veel zorg en oog voor detail afgewerkt, bovendien zijn de..

Sold out
Wenskaart Butterfly kisses and birthday wishes Wishingwell
3,00€ Excl. BTW: 3,00€

Wenskaart Happy BirthdayWenskaart Butterfly kisses and birthday wishes WishingwellDe collectie wenskaarten van Wishingwell zijn prachtige ontwerpen die met de hand getekend zijn en ingekleurd worden met waterverf door de Gentse kunstenares Martine Brodelet. Er wordt een soort romantische sfeer gecreëerd die toch subtiel en vriendelijk oogt. Wenskaarten met print voor elke gelegenheid: geboorte, verjaardag, communie en zoveel meer. Deze afbeeldingen worden met veel zorg en oog voor detail afgewer..

Bestellen
Wenskaart Butterfly Kisses and Happy Birthday wishes Wishingwell Sold out
Wenskaart Butterfly Kisses and Happy Birthday wishes Wishingwell
3,00€ Excl. BTW: 3,00€

Wenskaart Happy BirthdayWenskaart Butterfly kisses and Happy Birthday wishes WishingwellDe collectie wenskaarten van Wishingwell zijn prachtige ontwerpen die met de hand getekend zijn en ingekleurd worden met waterverf door de Gentse kunstenares Martine Brodelet. Er wordt een soort romantische sfeer gecreëerd die toch subtiel en vriendelijk oogt. Wenskaarten met print voor elke gelegenheid: geboorte, verjaardag, communie en zoveel meer. Deze afbeeldingen worden met veel zorg en oog voor detail a..

Sold out
Wenskaart Happiness on your Birthday Wishingwell Sold out
Wenskaart Happiness on your Birthday Wishingwell
3,00€ Excl. BTW: 3,00€

Wenskaart Happy BirthdayWenskaart Happiness Birthday WishingwellDe collectie wenskaarten van Wishingwell zijn prachtige ontwerpen die met de hand getekend zijn en ingekleurd worden met waterverf door de Gentse kunstenares Martine Brodelet. Er wordt een soort romantische sfeer gecreëerd die toch subtiel en vriendelijk oogt. Wenskaarten met print voor elke gelegenheid: geboorte, verjaardag, communie en zoveel meer. Deze afbeeldingen worden met veel zorg en oog voor detail afgewerkt, bovendien zijn..

Sold out
Wenskaart Happy Birthday Alice Wishingwell
3,00€ Excl. BTW: 3,00€

Wenskaart Happy BirthdayWenskaart Happy Birthday Alice WishingwellDe collectie wenskaarten van Wishingwell zijn prachtige ontwerpen die met de hand getekend zijn en ingekleurd worden met waterverf door de Gentse kunstenares Martine Brodelet. Er wordt een soort romantische sfeer gecreëerd die toch subtiel en vriendelijk oogt. Wenskaarten met print voor elke gelegenheid: geboorte, verjaardag, communie en zoveel meer. Deze afbeeldingen worden met veel zorg en oog voor detail afgewerkt, bovendien zi..

Bestellen
Wenskaart Happy Birthday bird music Wishingwell Sold out
Wenskaart Happy Birthday bird music Wishingwell
3,00€ Excl. BTW: 3,00€

Wenskaart Happy BirthdayWenskaart Happy Birthday bird music WishingwellDe collectie wenskaarten van Wishingwell zijn prachtige ontwerpen die met de hand getekend zijn en ingekleurd worden met waterverf door de Gentse kunstenares Martine Brodelet. Er wordt een soort romantische sfeer gecreëerd die toch subtiel en vriendelijk oogt. Wenskaarten met print voor elke gelegenheid: geboorte, verjaardag, communie en zoveel meer. Deze afbeeldingen worden met veel zorg en oog voor detail afgewerkt, bovendi..

Sold out
Wenskaart Happy Birthday boy Wishingwell Sold out
Wenskaart Happy Birthday boy Wishingwell
3,00€ Excl. BTW: 3,00€

Wenskaart Happy BirthdayWenskaart Happy Birthday boy WishingwellDe collectie wenskaarten van Wishingwell zijn prachtige ontwerpen die met de hand getekend zijn en ingekleurd worden met waterverf door de Gentse kunstenares Martine Brodelet. Er wordt een soort romantische sfeer gecreëerd die toch subtiel en vriendelijk oogt. Wenskaarten met print voor elke gelegenheid: geboorte, verjaardag, communie en zoveel meer. Deze afbeeldingen worden met veel zorg en oog voor detail afgewerkt, bovendien zijn..

Sold out
Wenskaart Happy Birthday chinese bird Wishingwell Sold out
Wenskaart Happy Birthday chinese bird Wishingwell
3,00€ Excl. BTW: 3,00€

Wenskaart Happy BirthdayWenskaart Happy Birthday chinese bird WishingwellDe collectie wenskaarten van Wishingwell zijn prachtige ontwerpen die met de hand getekend zijn en ingekleurd worden met waterverf door de Gentse kunstenares Martine Brodelet. Er wordt een soort romantische sfeer gecreëerd die toch subtiel en vriendelijk oogt. Wenskaarten met print voor elke gelegenheid: geboorte, verjaardag, communie en zoveel meer. Deze afbeeldingen worden met veel zorg en oog voor detail afgewerkt, boven..

Sold out
Wenskaart Happy Birthday dog Wishingwell
3,00€ Excl. BTW: 3,00€

Wenskaart Happy BirthdayWenskaart Happy Birthday dog WishingwellDe collectie wenskaarten van Wishingwell zijn prachtige ontwerpen die met de hand getekend zijn en ingekleurd worden met waterverf door de Gentse kunstenares Martine Brodelet. Er wordt een soort romantische sfeer gecreëerd die toch subtiel en vriendelijk oogt. Wenskaarten met print voor elke gelegenheid: geboorte, verjaardag, communie en zoveel meer. Deze afbeeldingen worden met veel zorg en oog voor detail afgewerkt, bovendien zijn..

Bestellen
Wenskaart Happy Birthday flowers Wishingwell Sold out
Wenskaart Happy Birthday flowers Wishingwell
3,00€ Excl. BTW: 3,00€

Wenskaart Happy BirthdayWenskaart Happy Birthday flowers WishingwellDe collectie wenskaarten van Wishingwell zijn prachtige ontwerpen die met de hand getekend zijn en ingekleurd worden met waterverf door de Gentse kunstenares Martine Brodelet. Er wordt een soort romantische sfeer gecreëerd die toch subtiel en vriendelijk oogt. Wenskaarten met print voor elke gelegenheid: geboorte, verjaardag, communie en zoveel meer. Deze afbeeldingen worden met veel zorg en oog voor detail afgewerkt, bovendien ..

Sold out
Wenskaart Happy Birthday girl Wishingwell Sold out
Wenskaart Happy Birthday girl Wishingwell
3,00€ Excl. BTW: 3,00€

Wenskaart Happy BirthdayWenskaart Happy Birthday girl WishingwellDe collectie wenskaarten van Wishingwell zijn prachtige ontwerpen die met de hand getekend zijn en ingekleurd worden met waterverf door de Gentse kunstenares Martine Brodelet. Er wordt een soort romantische sfeer gecreëerd die toch subtiel en vriendelijk oogt. Wenskaarten met print voor elke gelegenheid: geboorte, verjaardag, communie en zoveel meer. Deze afbeeldingen worden met veel zorg en oog voor detail afgewerkt, bovendien zij..

Sold out
Wenskaart Happy Birthday Little Princess Wishingwell
3,00€ Excl. BTW: 3,00€

Wenskaart Happy BirthdayWenskaart Happy Birthday Little Princess WishingwellDe collectie wenskaarten van Wishingwell zijn prachtige ontwerpen die met de hand getekend zijn en ingekleurd worden met waterverf door de Gentse kunstenares Martine Brodelet. Er wordt een soort romantische sfeer gecreëerd die toch subtiel en vriendelijk oogt. Wenskaarten met print voor elke gelegenheid: geboorte, verjaardag, communie en zoveel meer. Deze afbeeldingen worden met veel zorg en oog voor detail afgewerkt, bo..

Bestellen
Wenskaart Happy Birthday olifant Wishingwell
3,00€ Excl. BTW: 3,00€

Wenskaart Happy BirthdayWenskaart Happy Birthday olifant WishingwellDe collectie wenskaarten van Wishingwell zijn prachtige ontwerpen die met de hand getekend zijn en ingekleurd worden met waterverf door de Gentse kunstenares Martine Brodelet. Er wordt een soort romantische sfeer gecreëerd die toch subtiel en vriendelijk oogt. Wenskaarten met print voor elke gelegenheid: geboorte, verjaardag, communie en zoveel meer. Deze afbeeldingen worden met veel zorg en oog voor detail afgewerkt, bovendien ..

Bestellen
Wenskaart Happy Birthday queen swans Wishingwell Sold out
Wenskaart Happy Birthday queen swans Wishingwell
3,00€ Excl. BTW: 3,00€

Wenskaart Happy BirthdayWenskaart Happy Birthday queen swans WishingwellDe collectie wenskaarten van Wishingwell zijn prachtige ontwerpen die met de hand getekend zijn en ingekleurd worden met waterverf door de Gentse kunstenares Martine Brodelet. Er wordt een soort romantische sfeer gecreëerd die toch subtiel en vriendelijk oogt. Wenskaarten met print voor elke gelegenheid: geboorte, verjaardag, communie en zoveel meer. Deze afbeeldingen worden met veel zorg en oog voor detail afgewerkt, bovend..

Sold out
Wenskaart Happy Birthday rabbit Wishingwell
3,00€ Excl. BTW: 3,00€

Wenskaart Happy BirthdayWenskaart Happy Birthday rabbit WishingwellDe collectie wenskaarten van Wishingwell zijn prachtige ontwerpen die met de hand getekend zijn en ingekleurd worden met waterverf door de Gentse kunstenares Martine Brodelet. Er wordt een soort romantische sfeer gecreëerd die toch subtiel en vriendelijk oogt. Wenskaarten met print voor elke gelegenheid: geboorte, verjaardag, communie en zoveel meer. Deze afbeeldingen worden met veel zorg en oog voor detail afgewerkt, bovendien z..

Bestellen
Wenskaart Happy Birthday violin Wishingwell
3,00€ Excl. BTW: 3,00€

Wenskaart Happy BirthdayWenskaart Happy Birthday violin WishingwellDe collectie wenskaarten van Wishingwell zijn prachtige ontwerpen die met de hand getekend zijn en ingekleurd worden met waterverf door de Gentse kunstenares Martine Brodelet. Er wordt een soort romantische sfeer gecreëerd die toch subtiel en vriendelijk oogt. Wenskaarten met print voor elke gelegenheid: geboorte, verjaardag, communie en zoveel meer. Deze afbeeldingen worden met veel zorg en oog voor detail afgewerkt, bovendien z..

Bestellen
Wenskaart Have a Beary Special Birthday Wishingwell Sold out
Wenskaart Have a Beary Special Birthday Wishingwell
3,00€ Excl. BTW: 3,00€

Wenskaart Happy BirthdayWenskaart Have a Beary Special Birthday WishingwellDe collectie wenskaarten van Wishingwell zijn prachtige ontwerpen die met de hand getekend zijn en ingekleurd worden met waterverf door de Gentse kunstenares Martine Brodelet. Er wordt een soort romantische sfeer gecreëerd die toch subtiel en vriendelijk oogt. Wenskaarten met print voor elke gelegenheid: geboorte, verjaardag, communie en zoveel meer. Deze afbeeldingen worden met veel zorg en oog voor detail afgewerkt, bov..

Sold out
Wenskaart Have a colorful Birthday Wishingwell Sold out
Wenskaart Have a colorful Birthday Wishingwell
3,00€ Excl. BTW: 3,00€

Wenskaart Happy BirthdayWenskaart Colorful Birthday WishingwellDe collectie wenskaarten van Wishingwell zijn prachtige ontwerpen die met de hand getekend zijn en ingekleurd worden met waterverf door de Gentse kunstenares Martine Brodelet. Er wordt een soort romantische sfeer gecreëerd die toch subtiel en vriendelijk oogt. Wenskaarten met print voor elke gelegenheid: geboorte, verjaardag, communie en zoveel meer. Deze afbeeldingen worden met veel zorg en oog voor detail afgewerkt, bovendien zijn ..

Sold out
Wenskaart Have a Magical Birthday Wishingwell
3,00€ Excl. BTW: 3,00€

Wenskaart Happy BirthdayWenskaart Have a Magical Birthday WishingwellDe collectie wenskaarten van Wishingwell zijn prachtige ontwerpen die met de hand getekend zijn en ingekleurd worden met waterverf door de Gentse kunstenares Martine Brodelet. Er wordt een soort romantische sfeer gecreëerd die toch subtiel en vriendelijk oogt. Wenskaarten met print voor elke gelegenheid: geboorte, verjaardag, communie en zoveel meer. Deze afbeeldingen worden met veel zorg en oog voor detail afgewerkt, bovendien..

Bestellen
Wenskaart Hooray Monkey Birthday Wishingwell
3,00€ Excl. BTW: 3,00€

Wenskaart Happy BirthdayWenskaart Hooray Monkey Birthday WishingwellDe collectie wenskaarten van Wishingwell zijn prachtige ontwerpen die met de hand getekend zijn en ingekleurd worden met waterverf door de Gentse kunstenares Martine Brodelet. Er wordt een soort romantische sfeer gecreëerd die toch subtiel en vriendelijk oogt. Wenskaarten met print voor elke gelegenheid: geboorte, verjaardag, communie en zoveel meer. Deze afbeeldingen worden met veel zorg en oog voor detail afgewerkt, bovendien ..

Bestellen
Wenskaart Hooray Your Birthday Wishingwell
3,00€ Excl. BTW: 3,00€

Wenskaart Happy BirthdayWenskaart Hooray your Birthday WishingwellDe collectie wenskaarten van Wishingwell zijn prachtige ontwerpen die met de hand getekend zijn en ingekleurd worden met waterverf door de Gentse kunstenares Martine Brodelet. Er wordt een soort romantische sfeer gecreëerd die toch subtiel en vriendelijk oogt. Wenskaarten met print voor elke gelegenheid: geboorte, verjaardag, communie en zoveel meer. Deze afbeeldingen worden met veel zorg en oog voor detail afgewerkt, bovendien zi..

Bestellen
Weergeven 1 t/m 24 van in totaal 35