Dit is de online catalogus van Mezzo Gent. Voor een bestelling kan u ons steeds contacteren op het nummer 32 (0)9 223 90 51.
 

Zonnebril baby Izipizi lemonade

  • 24,95€

Zonnebril baby van Izipizi in lemonade kleur en vele andere kinderzonnebrillen en baby zonnebrillen verkrijgbaar te Mezzo Gent

Verlanglijst

Product vergelijk

Excl. BTW: 24,95€

Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Merk: Izipizi

Model: #SUN-Baby Lemonade

Tags:  izipizizonnebrilbabykinderzonnebril

Zonnebril baby

Zonnebril baby Izipizi lemonade

De baby zonnebrillen van Izipizi beschermen de ogen van je kinderen of onze allerkleinsten tegen de ultraviolette straling en zorgen voor 100% UV bescherming categorie 3. Deze brillen dragen zorg voor de ogen van onze baby's, zowel jongens als meisjes van 0 tot 1 jaar met een hoofdomtrek van 35-43 cm kunnen deze baby zonnebrillen collectie gemakkelijk dragen. Deze Izipizi zonnebril baby lemonade is unisex, zit comfortabel, is hip, flexibel en kleurrijk.
Je kleintje kan deze bril makkelijk aanhouden tijdens het zwemmen dankzij het bandje om rond het hoofd te bevestigen, deze wordt meegeleverd in de doos.

Wil je graag dezelfde zonnebril als je minimi, bezoek dan eens ons assortiment zonnebrillen voor de mama's en de papa's.

Izipizi brengt regelmatig babyzonnebrillen op de markt die maar even in het assortiment blijven, de Limited Edition collectie.
  
SUN-baby lemonade heeft een afmeting van 10.3 x 10.1 x 3.6 cm.

Dit model voldoet aan internationale normen voor zonnebrillen (ISO 12312-1).

Beoordelingen

Er zijn geen beoordelingen voor dit product.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!