Price
Price: 3183

Zuny

Zuny

Zuny dieren deurstopper, boekensteun en presse-papier


Een knap merk met eerbied voor de dieren, werd opgericht in het jaar 2007 en staat bekend om zijn decoratie en interieur materialen. Ondertussen reeds meer dan 10 jaar ervaring in de ambacht van naaien en stikken. Zuny staat bekend om zijn mooie ontwerpen van presse-papiers, boekensteunen en deurstoppers en dit in de vorm van allerlei diertjes.

Welk is jouw favoriete dier? Hou je van wilde dieren zoals een gorilla, een leeuw of een olifant? Of heb je het eerder voor een lief huisdier zoals een teckel hond of een kat? Zuny heeft aan iedereen gedacht, hier vind je ze allemaal! Ondertussen zijn er meer dan 100 ontwerpen op de markt, Zuny blijft steeds vernieuwen en innoveren. Zo zijn er dieren met leuke rondingen die een zekere schoonheid uitstralen en die prachtig zullen staan in zowel een klassiek als modern interieur.

Omdat Zuny houdt van de diertjes werken ze vooral met synthetisch leer waarbij die details en textuur prioriteit zijn. Geen echt leer om het respect voor de dieren te bewaren. Het gebruik en levensuur van deze Zuny deurstoppers en boekensteunen is dan ook gegarandeerd wanneer je ze met liefde behandeld!

Deze dieren zijn verkrijgbaar in verschillende maten en gewichten.

Mocht u een dier zoeken dat niet beschikbaar staat op onze site, kan u ons contacteren op het nummer 09/223.90.51. Wij helpen u graag verder!

Boekenhouder ijsbeer Zuny
57,50€ Excl. BTW: 57,50€

BoekenhouderBoekenhouder ijsbeer ZunyDe collectie van dit prachtige merk bestaat uit verschillende dieren die ontworpen zijn om te kunnen gebruiken als boekenhouders. Er zijn verschillende soorten dieren in het assortiment opgenomen. Zo vind je beestjes die je in het wild ziet lopen of dieren die we als huisdieren houden. De prehistorische beesten zoals de dino vind je ook in dit assortiment.Zwaardere dieren kunnen gebruikt worden als deurstopper en de mini’s plaats je makkelijk op een bur..

Bestellen
Boekensteun bruine muis Zuny
62,50€ Excl. BTW: 62,50€

BoekensteunBoekensteun bruine muis ZunyDe collectie van dit prachtige merk bestaat uit verschillende dieren die ontworpen zijn om te kunnen gebruiken als boekenhouders. Een boekensteun kopen? Dan zijn verschillende soorten dieren in het assortiment opgenomen. Zo vind je beestjes zoals de bruine muis en dieren die je in het wild ziet lopen of dieren die we als huisdieren houden. De prehistorische beesten zoals de dino en de knappe pinguins die op op de noordpool leven vind je ook in dit assortime..

Bestellen
Boekensteun kopen? Koningspinguin Zuny Boekensteun kopen? Koningspinguin Zuny Sold out
Boekensteun kopen? Koningspinguin Zuny
62,50€ Excl. BTW: 62,50€

Boekensteun kopen?Boekensteun kopen? Koningspinguin ZunyDe collectie van dit prachtige merk bestaat uit verschillende dieren die ontworpen zijn om te kunnen gebruiken als boekenhouders. Een boekensteun kopen? Dan zijn verschillende soorten dieren in het assortiment opgenomen. Zo vind je beestjes die je in het wild ziet lopen of dieren die we als huisdieren houden. De prehistorische beesten zoals de dino en de knappe pinguins die op op de noordpool leven vind je ook in dit assortiment. Zowel de A..

Sold out
Boekensteun Zuny hertje Luke
72,50€ Excl. BTW: 72,50€

Boekensteun ZunyBoekensteun Zuny hertje LukeDe collectie van dit prachtige merk bestaat uit verschillende dieren die ontworpen zijn om te kunnen gebruiken als boekenhouders. Een boekensteun Zuny kopen? Dan zijn verschillende soorten dieren in het assortiment opgenomen. Zo vind je beestjes zoals dit hertje dat lijkt op Bambi en dieren die je in het wild ziet lopen of dieren die we als huisdieren houden. De prehistorische beesten zoals de dino en de knappe pinguins die op op de noordpool leven vin..

Bestellen
Dino boekensteun Zuny
62,50€ Excl. BTW: 62,50€

DinoDino boekensteun ZunyDe collectie van dit prachtige merk bestaat uit verschillende dieren die ontworpen zijn om te kunnen gebruiken als boekensteunen. Er zijn verschillende soorten dieren in het assortiment opgenomen. Zo vind je beestjes die je in het wild ziet lopen of dieren die we als huisdieren houden. De prehistorische beesten zoals de dino vind je ook in dit assortiment.De zwaardere dieren kunnen ook gebruikt worden als deurstopper en de mini’s plaats je makkelijk op een bureau e..

Bestellen
Dino boekensteun zwart Zuny
62,50€ Excl. BTW: 62,50€

DinoDino boekensteun zwart ZunyDe collectie van dit prachtige merk bestaat uit verschillende dieren die ontworpen zijn om te kunnen gebruiken als boekensteunen. Er zijn verschillende soorten dieren in het assortiment opgenomen. Zo vind je beestjes die je in het wild ziet lopen of dieren die we als huisdieren houden. De prehistorische beesten zoals de dino vind je ook in dit assortiment.De zwaardere dieren kunnen ook gebruikt worden als deurstopper en de mini’s plaats je makkelijk op een bu..

Bestellen
Presse papier zwarte muis Zuny
42,50€ Excl. BTW: 42,50€

Presse papierPresse papier zwarte muis ZunyDe collectie van dit prachtige merk bestaat uit verschillende dieren die ontworpen zijn om te kunnen gebruiken als presse papiers of boekenhouders. Een presse papier kopen? Dan zijn verschillende soorten dieren in het assortiment opgenomen. Zo vind je beestjes zoals de zwarte muis en dieren die je in het wild ziet lopen of dieren die we als huisdieren houden. De prehistorische beesten zoals de dino en de knappe pinguins die op op de noordpool leven..

Bestellen
Zuny boekensteun Afrikaanse Pinguïn zwart - wit
62,50€ Excl. BTW: 62,50€

ZunyZuny boekensteun Afrikaanse PinguinZuny is een merk dat is vervaardigd uit synthetisch leer en handgemaakt. De Zuny dieren staan vooral bekend om zijn presse-papiers, deurstoppers en boekensteunen. Met de passie om de originele en eenvoudige schoonheid terug te brengen naar het dagelijks leven, slaagt Züny erin om de dieren levendig maar toch schattig naar voor te brengen, waaronder deze Zuny Afrikaanse Pinguin.Er zijn verschillende Zuny series ontworpen, waaronder de 'classic - serie'. De b..

Bestellen
Zuny boekensteun beagle hond wit - bruin
62,50€ Excl. BTW: 62,50€

ZunyZuny boekensteun beagle hondZuny is een merk dat is vervaardigd uit synthetisch leer en handgemaakt. De Zuny dieren staan vooral bekend om zijn presse-papiers, deurstoppers en boekensteunen. Met de passie om de originele en eenvoudige schoonheid terug te brengen naar het dagelijks leven, slaagt Zuny erin om de dieren levendig maar toch schattig naar voor te brengen, waaronder deze ZUNY BEAGLE.Er zijn verschillende Zuny series ontworpen, waaronder de 'classic - serie'. De bedoeling en de idee..

Bestellen
Zuny boekensteun Bever bruin - donkerbruin
62,50€ Excl. BTW: 62,50€

ZunyZuny boekensteun BeverZuny is een merk dat is vervaardigd uit synthetisch leer en handgemaakt. De Zuny dieren staan vooral bekend om zijn presse-papiers, deurstoppers en boekensteunen. Met de passie om de originele en eenvoudige schoonheid terug te brengen naar het dagelijks leven, slaagt Zuny erin om de dieren levendig maar toch schattig naar voor te brengen, waaronder deze Zuny Bever.Er zijn verschillende Zuny series ontworpen, waaronder de 'classic - serie'. De bedoeling en de idee van de..

Bestellen
Zuny boekensteun Brontosaurus Rano lichtbruin - wit
62,50€ Excl. BTW: 62,50€

ZunyZuny boekensteun Brontosaurus RanoZuny is een merk dat is vervaardigd uit synthetisch leer en handgemaakt. De Zuny dieren staan vooral bekend om zijn presse-papiers, deurstoppers en boekensteunen. Met de passie om de originele en eenvoudige schoonheid terug te brengen naar het dagelijks leven, slaagt Zuny erin om de dieren levendig maar toch schattig naar voor te brengen, waaronder deze Zuny Brontosaurus.Er zijn verschillende Zuny series ontworpen, waaronder de 'classic - serie'. De bedoelin..

Bestellen
Zuny boekensteun bruine beer
57,50€ Excl. BTW: 57,50€

ZunyZuny boekensteun bruine beerDe collectie van dit prachtige merk bestaat uit verschillende dieren die je ontworpen zijn om te kunnen gebruiken als boekensteun. Er zijn verschillende soorten dieren in het assortiment opgenomen. Zo vind je beestjes die je in het wild ziet lopen of dieren die we als huisdieren houden.De zwaardere dieren kunnen ook gebruikt worden als deurstopper en de mini’s plaats je makkelijk op een bureau en nodigt uit als papiergewicht. Ben je een echte dierenliefhebbe..

Bestellen
Zuny boekensteun Corgi hond
67,50€ Excl. BTW: 67,50€

ZunyZuny boekensteun Corgi hondDe collectie van dit prachtige merk bestaat uit verschillende dieren die je ontworpen zijn om te kunnen gebruiken als boekensteun. Er zijn verschillende soorten dieren in het assortiment opgenomen. Zo vind je beestjes die je in het wild ziet lopen of dieren die we als huisdieren houden.De zwaardere dieren kunnen ook gebruikt worden als deurstopper en de mini’s plaats je makkelijk op een bureau en nodigt uit als papiergewicht. Ben je een echte dierenliefhebber..

Bestellen
Zuny boekensteun Eekhoorn lichtbruin - wit
67,50€ Excl. BTW: 67,50€

ZunyZuny boekensteun EekhoornZuny is een merk dat is vervaardigd uit synthetisch leer en handgemaakt. De Zuny dieren staan vooral bekend om zijn presse-papiers, deurstoppers en boekensteunen. Met de passie om de originele en eenvoudige schoonheid terug te brengen naar het dagelijks leven, slaagt Zuny erin om de dieren levendig maar toch schattig naar voor te brengen, waaronder deze Zuny Eekhoorn.Er zijn verschillende Zuny series ontworpen, waaronder de 'classic - serie'. De bedoeling en de idee ..

Bestellen
Zuny boekensteun Eend geel - wit - OUT Zuny boekensteun Eend geel - wit - OUT Sold out
Zuny boekensteun Eend geel - wit - OUT
62,50€ Excl. BTW: 62,50€

ZunyZuny boekensteun EendZuny is een merk dat is vervaardigd uit synthetisch leer en handgemaakt. De Zuny dieren staan vooral bekend om zijn presse-papiers, deurstoppers en boekensteunen. Met de passie om de originele en eenvoudige schoonheid terug te brengen naar het dagelijks leven, slaagt Züny erin om de dieren levendig maar toch schattig naar voor te brengen, waaronder deze Zuny Eend.Er zijn verschillende Zuny series ontworpen, waaronder de 'classic - serie'. De bedoeling en de idee van deze..

Sold out
Zuny boekensteun Eenhoorn Nico Parel goud - wit
69,50€ Excl. BTW: 69,50€

ZunyZuny boekensteun Eenhoorn NicoZuny is een merk dat is vervaardigd uit synthetisch leer en handgemaakt. De Zuny dieren staan vooral bekend om zijn presse-papiers, deurstoppers en boekensteunen. Met de passie om de originele en eenvoudige schoonheid terug te brengen naar het dagelijks leven, slaagt Zuny erin om de dieren levendig maar toch schattig naar voor te brengen, waaronder deze ZUNY EENHOORN NICO.Er zijn verschillende Zuny series ontworpen, waaronder de 'classic - serie'. De bedoeling e..

Bestellen
Zuny boekensteun Franse bulldog
62,50€ Excl. BTW: 62,50€

ZunyZuny boekensteun Franse bulldogDe collectie van dit prachtige merk bestaat uit verschillende dieren die je ontworpen zijn om te kunnen gebruiken als boekensteun. Er zijn verschillende soorten dieren in het assortiment opgenomen. Zo vind je beestjes die je in het wild ziet lopen of dieren die we als huisdieren houden.De zwaardere dieren kunnen ook gebruikt worden als deurstopper en de mini’s plaats je makkelijk op een bureau en nodigt uit als papiergewicht. Ben je een echte dierenliefhe..

Bestellen
Zuny boekensteun Giraf bruin - wit
78,50€ Excl. BTW: 78,50€

ZunyZuny boekensteun GirafZuny is een merk dat is vervaardigd uit synthetisch leer en handgemaakt. De Zuny dieren staan vooral bekend om zijn presse-papiers, deurstoppers en boekensteunen. Met de passie om de originele en eenvoudige schoonheid terug te brengen naar het dagelijks leven, slaagt Zuny erin om de dieren levendig maar toch schattig naar voor te brengen, waaronder deze Zuny Giraf.Er zijn verschillende Zuny series ontworpen, waaronder de 'classic - serie'. De bedoeling en de idee van de..

Bestellen
Zuny boekensteun Kameel Kani lichtbruin - wit
67,50€ Excl. BTW: 67,50€

ZunyZuny boekensteun Kameel KaniZuny is een merk dat is vervaardigd uit synthetisch leer en handgemaakt. De Zuny dieren staan vooral bekend om zijn presse-papiers, deurstoppers en boekensteunen. Met de passie om de originele en eenvoudige schoonheid terug te brengen naar het dagelijks leven, slaagt Zuny erin om de dieren levendig maar toch schattig naar voor te brengen, waaronder deze Zuny Kameel.Er zijn verschillende Zuny series ontworpen, waaronder de 'classic - serie'. De bedoeling en de idee..

Bestellen
Zuny boekensteun kat wit zwart
62,50€ Excl. BTW: 62,50€

ZunyZuny boekensteun kat wit zwartDe collectie van dit prachtige merk bestaat uit verschillende dieren die je ontworpen zijn om te kunnen gebruiken als boekensteun. Er zijn verschillende soorten dieren in het assortiment opgenomen. Zo vind je beestjes die je in het wild ziet lopen of dieren die we als huisdieren houden.De zwaardere dieren kunnen ook gebruikt worden als deurstopper en de mini’s plaats je makkelijk op een bureau en nodigt uit als papiergewicht. Ben je een echte dierenliefheb..

Bestellen
Zuny boekensteun kat zwart wit
62,50€ Excl. BTW: 62,50€

ZunyZuny boekensteun kat zwart witDe collectie van dit prachtige merk bestaat uit verschillende dieren die je ontworpen zijn om te kunnen gebruiken als boekensteun. Er zijn verschillende soorten dieren in het assortiment opgenomen. Zo vind je beestjes die je in het wild ziet lopen of dieren die we als huisdieren houden.De zwaardere dieren kunnen ook gebruikt worden als deurstopper en de mini’s plaats je makkelijk op een bureau en nodigt uit als papiergewicht. Ben je een echte dierenliefheb..

Bestellen
Zuny boekensteun Konijn bruin - wit
62,50€ Excl. BTW: 62,50€

ZunyZuny boekensteun KonijnZuny is een merk dat is vervaardigd uit synthetisch leer en handgemaakt. De Zuny dieren staan vooral bekend om zijn presse-papiers, deurstoppers en boekensteunen. Met de passie om de originele en eenvoudige schoonheid terug te brengen naar het dagelijks leven, slaagt Zuny erin om de dieren levendig maar toch schattig naar voor te brengen, waaronder deze ZUNY KONIJN.Er zijn verschillende Zuny series ontworpen, waaronder de 'classic - serie'. De bedoeling en de idee van ..

Bestellen
Zuny boekensteun Leeuw Lino bruin - wit
62,50€ Excl. BTW: 62,50€

ZunyZuny boekensteun LeeuwZuny is een merk dat is vervaardigd uit synthetisch leer en handgemaakt. De Zuny dieren staan vooral bekend om zijn presse-papiers, deurstoppers en boekensteunen. Met de passie om de originele en eenvoudige schoonheid terug te brengen naar het dagelijks leven, slaagt Zuny erin om de dieren levendig maar toch schattig naar voor te brengen, waaronder deze Zuny Leeuw.Er zijn verschillende Zuny series ontworpen, waaronder de 'classic - serie'. De bedoeling en de idee van de..

Bestellen
Zuny boekensteun Miereneter zwart - wit
64,50€ Excl. BTW: 64,50€

ZunyZuny boekensteun MiereneterZuny is een merk dat is vervaardigd uit synthetisch leer en handgemaakt. De Zuny dieren staan vooral bekend om zijn presse-papiers, deurstoppers en boekensteunen. Met de passie om de originele en eenvoudige schoonheid terug te brengen naar het dagelijks leven, slaagt Zuny erin om de dieren levendig maar toch schattig naar voor te brengen, waaronder deze ZUNY MIERENETER.Er zijn verschillende Zuny series ontworpen, waaronder de 'classic - serie'. De bedoeling en de i..

Bestellen
Weergeven 1 t/m 24 van in totaal 45