Zuny boekensteun olifant bruin

  • 57,50€

Een Zuny boekensteun shop je bij Mezzo Gent, ontdek ons ruim assortiment Zuny dieren, zowel wilde dieren als huisdieren! Snel geleverd!

Verlanglijst

Product vergelijk

Excl. BTW: 57,50€

Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Merk: Zuny

Model: ZCBV0233-1001

Tags:  zunyzuny dierenboekensteundeurstopperdierenolifant

Zuny boekensteun olifant bruin

Zuny boekensteun bruine olifant

De collectie van dit prachtige merk bestaat uit verschillende dieren die ontworpen zijn om te kunnen gebruiken als boekenhouders. Een Zuny boekensteun olifant kopen? Dan zijn deze en verschillende andere soorten dieren in het assortiment opgenomen. Zo vind je beestjes en dieren die je in het wild ziet lopen of dieren die we als huisdieren houden. De prehistorische beesten zoals de dino en de knappe pinguïns die op op de noordpool leven vind je ook in dit assortiment.

Zwaardere dieren kunnen gebruikt worden als deurstopper en de mini’s plaats je makkelijk op een bureau en nodigt uit als papiergewicht. Ben je een echte dierenliefhebber dan kan je hiervan zeker een verzameling aanleggen, ze zijn zo mooi als je samen ziet staan. Deze boekensteun van de Zuny collectie is een streling voor het oog!

Al deze ontwerpen zijn vervaardigd met de hand en bestaan uit synthetisch leder, dit uit respect en liefde voor alle dieren. Ze hebben allemaal een speciale en originele vorm waardoor ze heel lief en vriendelijk ogen, daarom worden ze ongetwijfeld onze beste vrienden en onmisbaar in het interieur.

Afmeting Zuny olifant bruin: 30 x 16 x 15 cm
Materiaal: Synthetisch leder
Gewicht: 1kg

Een Zuny kopen? Perfect als cadeau voor een verjaardag, communie geschenk of doe je zelf eens een diertje van Zuny cadeau, je wordt er zo vrolijk van!

Beoordelingen

Er zijn geen beoordelingen voor dit product.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!