Kom langs of shop online en kies voor afhaling in de winkel of voor GRATIS verzending vanaf €60 - winkel op maandag gesloten
 

Zuny Teckel boekensteun hond bruin

  • 62,50€

Een Zuny teckel boekensteun hond kopen? Deze dieren vervaardigd uit synthetisch leder zijn een streling voor het oog en je interieur - Shop ze te Mezzo Gent - Snel geleverd!

Verlanglijst

Product vergelijk

Excl. BTW: 62,50€

Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Merk: Zuny

Model: ZCBV0109-1007

Tags:  zunydierendeurstopdoorstopteckelhonddogdachshunddeurstopperboekensteun

Zuny Teckel

Zuny Teckel boekensteun hond bruin - 1kg

Zuny is een merk met allerlei dieren die vervaardigd zijn uit synthetisch leder en handgemaakt. De Zuny dieren staan vooral bekend om zijn presse-papiers, deurstoppers en boekensteunen. Met de passie om de originele en eenvoudige schoonheid terug te brengen naar het dagelijks leven, slaagt Zuny erin om de dieren levendig maar toch schattig naar voor te brengen, waaronder deze Zuny Teckel boekensteun hond, dachshund.

Er zijn verschillende Zuny series ontworpen, waaronder de 'classic - serie'. De bedoeling en de idee van deze serie is, de schoonheid ven de dieren weer te geven. Dankzij verfijnde ambachten worden moeilijke hoeken vervangen door eenvoudige lijnen en wordt een elegante maar leuke stijl ontworpen. Deze diertjes van Zuny worden al snel onmisbaar!

Afmeting Zuny Teckel boekensteun: 33 x 9 x 18 cm
Gewicht: 1 kg

OP ZOEK NAAR EEN LEUK EN ORIGINEEL CADEAU DAN SCOOR JE ZEKER MET DEZE BOEKENSTEUN DOORSTOP DACHSHUND, BOOKENSTEUNEN EN PRESSE-PAPIERS VAN ZUNY! VERKRIJGBAAR TE MEZZO GENT - KALANDEBERG 8 - 9000 GENT | VIA DE ONLINE WEBWINKEL MEZZOGENT

Beoordelingen

Er zijn geen beoordelingen voor dit product.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!